Озвучаване под наем

Озвучаване под наем

Озвучаване под наем
Озвучаване под наем

Балкан Мултимедия Систем предлага комплексна услуга за Вашето събитие. Видео стени, сцени, осветление и Озвучаване под наем. Може да се възползвате от нашия 13 годишен професионален опит.

Озвучителна техника под наем

Предлагаме Ви озвучаване под наем с аудио колони от 100 W до 1000 W – басови, двулентови и трилентови. С тези колони Лесно можем да осигурим 80 000 W озвучаване за Вашия концерт. Разполагаме с аудио усилватели, окачена система от тонколони на височина 7 метра, както и с професионални мониторни колони за сцена, стойки за колони с регулируема височина, и други аксесоари за озвучаване.

Озвучаване под наем
Озвучаване под наем

Микрофони

Гарантирано качество на звукa с професионални висококачествени микрофони от лидера в озвучаването Shure. Най-добрия избор на певците. Със разширена честотна лента. Безжични микрофони, микрофони тип брошка, микрофони с кабел.

Към всеки микрофон можем да Ви предложим стойка за микрофон тип „жираф“, например за концерт или стойка на маса за пресконференция.

Аудио миксери

Най-доброто озвучаване се получава с качествени аудио смесители или миксери. Разполагаме с професионални аудио смесители с различни възможности. От 8 канален за Вашето скромно фирмено парти до 40 канален дигитален аудио миксер Midas за Един голям концерт.

Окабеляването също е важна част от озвучаването. Разполагаме с качествени екранирани кабели, които не позволяват получаването на брум.

Озвучителна техника под наем
Озвучителна техника под наем

Какви събития можем да обезпечим?

Може да осигурим озвучаване  и озвучителна техника за всякакви събития: концерти, конференции, семинари, фирмени партита, откриване на обекти, коктейли, фестивали, мото събори и други.

Предимства при ползване на услугата Озвучаване под наем и Озвучителна техника под наем.

Благодарение на богатият ни професионален опит ние от Балкан Мултимедия Систем знаем как да разположим нашето аудио оборудване, така че да не се получи ефекта на микрофония или така нареченото пищене в колоните. Така Вие ще получавате едно перфектно събитие и ще останете доволни.

Не се колебайте да се обадите, за да обсъдим от какво имате нужда за Вашето събитие.

Озвучаване под наем
4.9 (98.75%) 16 Гласа

5 thoughts on “Озвучаване под наем

 • 24.12.2017 at 15:53
  Permalink

  Здравейте!Трябва ми уредба за ресторантче за новогодишните празници.Намирам се на 5км.от Велинград

  Reply
 • 24.12.2017 at 15:50
  Permalink

  Здравейте!Трябва ми уресба за новогодишните

  Reply
 • 11.08.2017 at 18:43
  Permalink

  Здравейте,
  опитваме да организираме бирен фест близо до София, но нямаме сцена.
  Нужна ни е сцена, на която да се изявят млади рок банди и подобни,
  с размери около 5х5 или 6х5, на която най-вероятно ще трябва да има осветление и озвучаване.
  Става дума за три дни около 22-24.09 тази година.
  Освен, че ме интересува колко ориентировъчно би струвало това, също ме вълнува и каква мощност като ел. ток би била нужна, за да знам дали въобще е възможно да се случи.
  Също бих желал да Ви попитам, ако ние направим шатра с размери 5х5, Вие под нея можете ли да монтирате сцена и да „закачите“ Вашето осветление за шатрата?
  Благодаря ..

  Reply
 • 21.10.2016 at 3:18
  Permalink

  Здравейте! Каква е цената за наем на пушек машина? Трябва ни само за първият сватбен танц. Става въпрос за град Варна. Благодаря ви! Поздрави

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *