Осветление под наем

Осветление под наем
Осветление под наем

Професионално Осветление под наем

Балкан Мултимедия Систем предлага сценично осветление под наем. Разполагаме с 100 000 W сценично осветление.

Може да Ви предложим: Лед (светодиодно) осветление с moving head, Прожектори с moving head – spot и wash, Скенери, Color changers, Следачи, Тв прожектори, Прожектори тип PAR, DMX сплитери, Машина за пушек, Машина за сняг, Профилни прожектори, Димери, Вани – халогенни и луминисцентни. Компютри, Миксери с 72 и 24 канала и Контролери за управление на осветление. Имаме също и голяма завеса със светодиоди или така нареченото звездно небе с размери ширина 11 метра на 6 метра височина.

Лед осветление
Лед осветление

Лед осветление под наем с подвижна глава

Изключително леко и лесно за използване Led moving head осветление с размита светлина и невероятно светъл лъч за компактния си размер. С калибрирани цветове и бързо движение.

Moving head
Moving head

Сценично осветление под наем с подвижна глава Martin MAC

Сценично осветление с moving head на световно известната фирма и лидер в бранша Martin. Може да се възползвате от осветление Martin MAC movin head wash с размита или разфокусирана светлина или Martin MAC movin head spot със светлина в точка или спот светлина. Прожектори с изключително ефективна оптика за по ярка, гладка и равномерна светлина. С две осем позиционни цветни колела, с възможност за промяна на цветовете и персонализиране на устройството. Има възможност за контрол и увеличение на фокуса. С бързо, тихо и прецизно движение на главата.

Скенер
Скенер

Осветление под наем със Скенер 575

Секенрът е подходящ за големи зали и места, където интензивната светлина е от изключително важно значение. Има две въртящи се колела с ефекти или тъй наречените гобо колела, въртяща се призма и регулиране на фокуса от разстояние. Автоматично включване и изключване и 11 отворени двуцветни филтъра. Разполага и с димер с пълна гама на затъмнение.

Color changer
Color changer

Прожектор тип Color Changer под наем

Разполага с три цветни колела комбиниращи до 20 цвята и ефект на дъга. Електронно променяне на интензивността на светлинния лъч. Бърза точна и тиха смяна на цветовете. Два вентилатора и топлинна защита. Изключително лек изработен от алуминиева сплав и с лесен монтаж.

 Следач под наем
Следач под наем

Следач под наем

Следачи с 1200W лампа. Разстояние на осветяване 50 – 100 метра. Разполага с 7 цвята + бял сигнал и възможност за комбинация на цветовете – ефект на дъга. Три цветни температури 3200/5600/6000 келвина. Димер за постепенно затъмнение. Разполага с охлаждане и топлинна защита.

Френелов прожектор
Френелов прожектор

Френелови прожектори под наем

Използван в телевизията и киното. Разполагаме с прожектори с 1000 W и 2000 W c високоефективни газоразрядни лампи. С 4 метални  листа за прецизно насочване на светлината. Температура на светлината от 6000 келвина. Постепенно регулиране на светлината и възможност за поставяне на филтри за получаване на различен цвят светлина.

Прожектор PAR
Прожектор PAR

Осветление под наем с Прожектор тип PAR

Контражурен прожектор  PAR 64  или PAR 56 с халогенна лампа от 300, 500 или 1000 вата. Можем да ги монтираме по 2, 4 или 6 на стойка. Тези прожектори притежават леща и рефлектор и излъчват интензивна овална светлина с неясни контури. Има възможност за поставяне на цветни филтри и получаване на различни цветове на сцената.

Машина за сняг
Машина за сняг

Машина за сняг под наем

Машина за сняг – произвежда снежинки и ги разпръсква на сцената, като създава невероятен ефект на валящ сняг. Снегът се топи постепенно, почти без остатък. Количеството сняг и разстоянието на разпръскване се контролира от дистанционно управление. Ако Вие искате ефектна зимна тема за вашата сцена възползвайте се от тази услуга и снегът ще завали за Вас.

Машина за пушек
Машина за пушек

Машина за пушек или мъгла под наем

Машина за пушек с висока работоспособност, с мощен нагревател от 1200 вата. Бързо загрява и преминава в режим на готовност. Произвежда пушек толкова време, колкото Ви е необходимо. DMX управление, което улеснява синхронизирането  на пушека със звука и светлинните ефекти на сцената. Пушекът от машината е чист, без миризма и не оставя петна.

Профилен прожектор
Профилен прожектор

Профилен прожектор под наем

Профилен прожектор или наричан още Театрален прожектор. Използва се когато е необходима интензивна, силна светлина в дадена точка от сцената. Има възможност за поставяне на филтри и получаване на различни цветове на светлинното петно. Използва се  в театъра, телевизионни студия, читалища на спортни събития, концерти и други.

Осветление към публиката
Осветление към публиката

Осветление към публиката и халогенни и метал халогенни осветителни вани под наем

За осветление към публиката се използват мощни прожектори в компактен лек корпус, с индивидуално регулиране на ъгъла на всяка лампа.

Предлагаме и осветителни тела тип вана. Металхалогенни вани от 400W, халогенни вани от 1000 и 2000 W и луминисцентни вани с по 4 и с по 6 тела.

Звездно небе под наем

Предлагаме под наем завеса със светодиоди или така нареченото звездно небе с размери 11 метра широчина на 6 метра височина.

DMX миксер
DMX миксер

Управление на осветлението

За управление на осветлението използваме компютри със специално разработен софтуер за контрол на осветлението, както и 72 канални DMX миксери и DMX сплитери и контролери.

dmx сплитер
dmx сплитер

Сплитери за осветление под наем

Сплитери за осветление или DMX сплитери се използват за усилване на сигнала и удължаване на разстоянието от компютъра за управление до осветителното тяло. Използват се и за размножаване на сигнала за осветителните тела. Могат да се използват по няколко в една връзка, ако са необходими повече клонове.

DMX (Дигитален Мултиплекс) е стандарт за цифрова мрежа за контрол на сценично осветление и ефекти.

Защо да изберем Осветление под наем от Балкан Мултимедия Систем?

Ние ще Ви предложим осветлението от което имате нужда, ще изготвим специално за Вас оферта и може да се възползвате от Безплатна консултация в която ще обсъдим, кои продукти са Най-подходящи за Вашето събитие. Ако имате нужда от нещо, което не предлагаме, може да го осигурим от нашите партньори.

Доверете се на нашия опит и професионализъм. Обадете се още сега!

 

Осветление под наем
3.9 (77.5%) 16 Гласа

4 thoughts on “Осветление под наем

 • 11.10.2017 at 22:45
  Permalink

  Здравейте, трябва ми една машина за пушек за Halloween парти за един ден 26.10.2017, колко ще струва?

  Reply
  • 06.09.2023 at 20:48
   Permalink

   Осветление към публиката и халогенни и метал халогенни осветителни вани под наем, Осветление под наем с Прожектор тип PAR, какъв е наема ? Управление на осветлението

   Reply
 • 14.05.2014 at 17:59
  Permalink

  Здравейте ,

  За модно ревю,което ще се проведе на 07.06.14 в индустриална сграда на Сточна гара София ще ни е необходимо осветление.
  Нуждаем се от :
  6 броя Прожектор тип PAR
  6 броя Лед осветление под наем с подвижна глава
  Звездно небе
  Както и пулт за управление и прилежащите реквизите
  Наемът ще е за два дни на 06.06.14 и 07.06.14
  ден за репетиция и денят за самото ревю
  Благодаря предварително
  Стойко Ангелов тел: 0888288119
  Фондация Арт.Е

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *